پاورپوینت-طبقه-بندی-انواع-قندها
پاورپوینت طبقه بندی انواع قندها
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .ppt
تعداد صفحات:
حجم فایل: 0
قیمت: 12000 تومان

بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (ppt) : 
 

بنام خدا
طبقه بندی انواع قندها
1) منوساکاریدها ← 3 تا 6 اتم کربن (گلوکز، فروکتوز، گالاکتوز)
2) دی ساکاریدها ← 2 منو ساکارید که یک ملکول آب از دست داده است.
[ساکارز (گلوکز+فروکتوز)، لاکتوز (گلوکز+گالاکتوز)، مالتوز (گلوکز+گلوکز)
3) پلی ساکاریدها ← گاهی 300 – 500 منوساکارید
انواع پلی ساکاریدها : سلو، نشاسته، گلیکوژن
سلو ← سازنده دیواره ساختمان گیاهان ← در برابر آنزیم های گوارشی مقاوم ← در بدن جذب نمی شود ← به دفع مواد زاید کمک می کند.
نشاسته ( فراوانترین پلی ساکارید گیاهی ) هنگام هضم ← ابتدا به مالتوز ← گلوکز
گلیکوژن (پلی ساکارید حیوانی) ← در آب محلول است ← حدود gr 353 گلیکوژن در بدن ذخیره است . gr 108 در کبد. gr 245 در عضلات
در مواقع نیاز گلیکوژن تجزیه شده ← گلوکز ← روند تبدیل گلیکوژن کبدی به گلوکز را گلیکوژنولیز گویند.
تجزیه مواد غذایی مثل پروتئین و تبدیل آن به گلوکز ← گلوئوژنز
در ورزشکاران تا 2 برابر هم می رسد.
هضم کربوهیدراتها:
اولین مرحله هضم در دهان ← مخلوط با بزاق ← آنزیم پتیالین (آلفا ـ آمیلاز)
پتیالن نشاسته مالتوز فقط برای مدت کوتاهی، به علت اینکه PH بزاق خنثی است با ورود غذا به معده آمیلاز بزاقی غیرفعال می شود.
هضم نشاسته در معده به علت PH کمتر از 4 متوقف شده
گوارش مجدد در دوازدهه ← شیره لوزالمعده نشاسته مالتوز
در روده باریک ← 3 آنزیم لاکتاز و سوکراز، مالتازبه ترتیب بر روی لاکتوز ساکارزو مالتوز اثر می کنند.

 

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

پاورپوینت زیبایی شناسی

پاورپوینت زوج درمانی رفتاری سنتی

پاورپوینت سندرم قبل از قاعدگی

← ,گلوکز ,گلیکوژن ,مالتوز ,انواع ,هضم ,← در ,بندی انواع ,انواع قندها ,طبقه بندی ,از متن ,بندی انواع قندها

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

صندوقچه صورتی من فیکوس لیراتا مدرسه زنده یاد روح الله رهبر یادداشت‌های یک جوان شیعه گالری اسپیناس فیزیک هالیدی آدینا مطب جنگ شناختی ILIYA OMIDIEIAN